GUME, PLASTIKE I DRUGI MATERIJALI

Smooth on pomaže ljudima poput Vas otkriti mogućnosti raznih materijala. Smooth-on gume, plastike, pjene i drugi materijali koriste se diljem svijeta da bi se ideje pretvorile u 3-dimenzionalnu stvarnost. Naše educirano osoblje može Vam pomoći u izboru idealnog proizvoda, te pružiti tehničku podršku u realiziranju Vaših projekata.

Ponuda

NOVO u ponudi !!! SMOOTH ON !!!

Vrhunska kvaliteta od sada je dostupna u Hrvatskoj!

Smooth-on je američki No.1 proizvođač silikonskih i poliuteranskih guma za izradu i najzahtjevnijih kalupa. U svojem proizvodnom program imaju i mase za lijevanje od poliuretanske plastike, ekspandirajućih pjena, epoxy smola kao i različite dodatne proizvode.

PAP PROMET d.o.o. ekskluzivni je zastupnik za Smooth-on proizvode u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hecegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

Smooth on – silikonske i POLIURETANSKE gume za izradu kalupa!

PRIMJENA – arhitektonske restauracije, izrada prototipa i modela, reprodukcija umjetničkih skulptura, izrada svijeća, izrada gipsanih i betonskih predmeta, izrada medicinskih pomagala, filmska industrija, uzimanje otisaka lica i tijela, izrada kalupa za hranu te još mnogo toga.

JEDNOSTAVNA IZRADA KALUPA !!

VRHUNSKA KVALITETA – podkrijepljena milijunima prodanih proizvoda i zadovoljnim kupcima diljem svijeta. Jednom izrađeni kalupi dugotrajni su i osigurat će identične odljevke baš svaki put. Kalupi se mogu skladištiti i trajati godinama. Problem skupljanja kalupa s vremenom, Smooth-on je riješio! Gotovi kalupi imaju toliko zanemarivo skupljanje da ono gotovo i ne postoji. Za svaki materijal vrijednosti su navedene u katalogu.

U kalupe možete lijevati: gips, beton, plastiku, vosak, epoxy, metale s niskim talištem, pjenu …

Izdvojili bi!

BODDY DOUBLE silikone za uzimanje otisaka lica, dijelova tijela pa čak i cijelog tijela. Jedinstveno na našem tržištu. Potpuno sigurno i certificirano za primjenu na koži.

SORTA CLEAR serija silikona za primjenu u prehrambenoj industriji. Od sada možete napraviti vlastite kalupe za lijevanje, čokolade, slatkiša, bombona, kolačića … vaša mašta je granica.

Više o svim proizvodima potražite u našem katalogu. Nadamo se da ćete listajući katalog razgolicati vašu maštu i vidjeti raznolike mogućnosti koje su vam sada dostupne uz Smooth-on i Pap promet!

 

Za sve upite i informacije stojimo vam na raspolaganju!

Pap promet d.o.o.