Tvrtka INDEX je jedan od vodećih proizvođača hidroizolacijskih i multifunkcionalnih membrana za zaštitu čovjeka i okoliša, te termoizolacijskih membrana, keramičkih pločica, prirodnog i umjetnog kamena, tekućih premaznih zaštitnih proizvoda. Sjedište ove globalne kompanije nalazi se u Veroni, Italija, no pošto se radi o tvrtki globalnih razmjera, ima rasprostranjenu prodajnu mrežu diljem cijelog svijeta.

Istraživanje, inovacija i usavršavanje su temelji na kojima je tvrtka INDEX temeljila svoj napredak i razvitak od početka svojeg poslovanja. Tvrtka je osnovana 1978. te je vrlo brzo postala jedna od najvažnijih proizvođača tehnološki naprednih, vodootpornih materijala za zaštitu stambenih, poslovnih i osobnih zgrada. U ranim 90.-ima, probija se na tržište inovativnom proizvodnjom predstavljajući nove proizvode i sustave na tržištu u polju termalne, toplinske i zvučne izolacije, te proizvoda za sanaciju i uklanjanje vlage te raznoraznih ljepila za keramiku, kamen i sl…

Tvrtka INDEX prisutna je diljem cijele talijanske regije putem vlastite distribucije, te u inozemstvu putem više od 100 distributera u svim većim zemljama na pet kontinenata.

KATALOG HIDROIZOLACIJA

https://www.pap-promet.hr/pap-pro/wp-content/uploads/2017/01/katahidro.pdf