FASADE

Današnjica u građevinarstvu zahtjeva vrlo visoke standarde, zahtjeve u vidu kvalitete, izgleda, zaštite okoliša i ekonomičnosti, kako same cijene koštanja materijala tako i rezultata energetske učinkovitosti, te samim time i ušteda kod potrošnje energenata za zagrijavanje ili rashlađivanje stambenih objekata. Stoga se naša tvrtka okrenula prema najeminentnijim proizvođačima fasadnih sustava i ostvarila suradnju s proizvođačima kao što su Weber, Caparol, Röfix, Knauf, Jub i Samoborka.

Ponuda

 1. ZAVRŠNI SLOJEVI
 2. FASADNE BOJE
 3. FASADNA LJEPILA
 4. LJEPILA ZA KERAMIKU

Weber – svjetski lider u proizvodnji industrijskih žbuka nudi kompletnu paletu rješenja razvijenih korištenjem naprednih tehnologija  za najviše tehničke zahtjeve. Dio je međunarodne grupacije Saint-Gobain koja je osnovana 1665. godine u Francuskoj i danas je jedna od najvećih industrijskih grupa, sa godišnjim prometom preko 43,2 milijarde eura i oko 195.000 zaposlenih. Inovativna ponuda rješenja i usluga na temelju dobitne kombinacije dubokog lokalnog znanja i međunarodnog iskustva.

 

Weber fasadni sustav uključuje:

Naziv materijala: Potrošnja po m2:
Plastform Fasadni stiropor EPS F bez preklopa; λ D = 0,039 W / mK 1 m2
Weber 461P ljepilo za lijepljenje i gletanje 8 kg
Weber Fasadna sistemska mrežica 160gr 1,1 m2
Weber Grund 20/1 0,2 kg
Weber ExtraClean 1,5mm Završna žbuka sa lotus efektom; bijela i svijetli tonovi 2,5 kg
PVC Kutnik sa mrežicom 10x15x250 cm/kom 0,3 m
ALU Cokl profil 10×200 cm/kom 0,15 m

 

1. ZAVRŠNI SLOJEVI

Weber.pas fasadna ExtraClean žbuka – završni sloj za termo fasade koji omogućuje visoku paropropusnost i izuzetnu vodoodbojnost s inovativnim “Pearl” efektom i progresivnim efektom samočišćenja. Pogodan za sustave sa svim vrstama toplinske izolacije (EPS, mineralna staklena i kamena vuna, clima ploče, plus Ultra ploče).

 • Granulacija: 1,0/1,5/2,0/3,0 mm, Pakiranje: 25 kg kanta
 
 

Weber.pas fasadna TopDry žbuka – završni sloj bez algicida sa higroskopnim efektom, koji sprječava razvoj algi i plijesni.

 • Granulacija: 1,0/1,5/2,0/3,0 mm, Pakiranje: 25 kg kanta
 
 

Weber.pas fasadna perSil žbuka – je završni fasadni sloj, koji spaja najbolje osobine običnih završnih slojeva i kompenzira njihove slabosti.

 • Granulacija: 1,0/1,5/2,0/3,0 mm, Pakiranje: 25 kg kanta
 
 

Weber.pas akrilna žbuka – tankoslojni fasadni završni sloj na bazi umjetnih smola. Vodoodbojna, paropropusna, otporna protiv alkalija i dimnih plinova, periva te otporna na smrzavanje.

 • Granulacija: 1,0/1,5/2,0/3,0 mm, Pakiranje: 30 kg kanta
 
 Weber.pas akrilna žbuka

 

Weber.pas marmolit – je dekorativna, šarena žbuka na bazi drobljenog mramornog kamena i obojanog pijeska. Vodoodbojna, paropropusna, otporna protiv alkalija i dimnih plinova sa manjim površinskim napetostima i teško zapaljiva (građevinski proizvod klase B1).

 • Granulacija: 1,5/2,0/3,0 mm, Pakiranje: 30 kg kanta

Weber.pas marmolit
 

Weber temeljni premaz za žbuke – je namijenjen za egalizaciju i neutralizaciju podloge prije nanosa tankoslojnih dekorativnih žbuka.

 • Osnovni premaz dolazi u 5 tonova: bijela, žuta, crvena, siva i plava.
 • Pakiranje: 5 kg kanta, 20 kg kanta
 
 temelnji premaz weber

2. FASADNE BOJE

Weber silikonska fasadna boja – je visoko pokrivna, otporna protiv prljanja te sa manjom površinskom napetosti. Na bazi silikona sa dodanim mikro vlaknima.

 • Pakiranje: 7 kg kanta, 25 kg kanta
 
Weber silikonska fasadna boja
 

Weber silikatna fasadna boja – je primjerena za obnovu starih mineralnih fasadnih površina, fasada sa ugrađenim sustavom toplinske izolacije te za bojanje žbuka na osnovi umjetnih smola. Upotrebljavamo ju također za bojanje fasadnih dekorativnih profila.

 • Pakiranje: 7 kg kanta, 25 kg kanta
 
Weber silikatna fasadna boja
 

Weber akrilna fasadna boja – je primjerena za obnovu starih mineralnih fasadnih površina, fasada, svih vrsta betona, primjerna je za staru i novu gradnju.

 • Pakiranje: 7 kg kanta, 25 kg kanta
 
Weber akrilna fasadna boja
 

Za provjeru mogućih tonova fasadnih završni slojeva  fasadnih boja, molimo Vas da nas kontaktirate putem kontaktnog obrasca ili telefona.

 

3. FASADNA LJEPILA

Weber.therm family ljepilo/glet – fasadno ljepilo za lijepljenje izolacijskih ploča od EPS-a i mineralne vune i izradu armiranog sloja ETA.

 • Pakiranje: 25 kg vreća, paleta = 42 vreće
 
Weber therm fasadno ljepilo
 

Weber.therm fasadno ljepilo/glet 461P – fasadno ljepilo za lijepljenje izolacijskih ploča od EPS-a i izradu armiranog sloja ETA.

 • Pakiranje: 25 kg vreća, paleta = 42 vreće
 
Weber therm fasadno ljepilo
 

4. LJEPILA ZA KERAMIKU

Weber.col interier C1 – je standardno cementno ljepilo za lijepljenje upojnih keramičkih pločica, klinkera, prirodnog i umjetnog kamena manjih dimenzija na unutarnjim zidnim i podnim površinama. Primjereno je za lijepljenje na sve vrste žbuke, cementni i anhidridni estrih, te na ostale mineralne podloge.

 • Pakiranje: 25 kg vreća, paleta = 42 vreće
 
Weber.col interier C1
 

Weber.col exterier C2TE – je poboljšano cementno ljepilo za lijepljenje manje upojnih keramičkih pločica, klinkera, prirodnoga i umjetnog kamena, mozaika i granitogresa većih dimenzija na unutarnje i vanjske zidne i podne površine. Primjereno je na lijepljenje na sve vrste žbuka, cementni i anhidridni estrih, gipsane i ostale mineralne podloga te u sustavima podnog grijanja.

 • Pakiranje: 25 kg vreća, paleta = 42 vreće
 
Weber.col exterier C2TE
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Grupacija JUB je međunarodna tvrtka koja danas obuhvaća dvanaest podružnica i posluje na više od dvadeset inozemnih tržišta. Načela održivosti kao što su odgovornost prema okolišu, racionalna upotreba sirovina i energije i korištenje obnovljivih izvora energije u JUB-u su uključili u sva područja djelovanja. Među prvima u industriji su dobili certifikat za zaštitu okoliša ISO 14001 a mogu se i pohvaliti sa brojnim ekološkim certifikatima i oznakama (EU Ecolabel, Zelena misija i drugi).
 
 1. DEKORATIVNE ŽBUKE, PREMAZI
 2. UNUTARNJE BOJE I DEKORATIVNA OBRADA
 3. ZAŠTITA ZA DRVO I METAL

1. DEKORATIVNE ŽBUKE, PREMAZI

JUBIZOL Unigrund – je univerzalni temeljni premaz na osnovi vodene disperzije akrilnih veziva, posebnih dodataka i kvarcnih punila. Upotrebljavamo ga kao temeljni premaz prije nanošenja svih polimernih dekorativnih tankoslojnih žbuka (akrilne, silikonske, silikatne).

 • Potrošnja: Ovisno od upojnosti podloge je dovoljan jedan nanos: 120 – 200 g/m2
 • Pakiranje: Kanta 5kg, 18kg
 
 

JUBIZOL Acryl finish XS (XTG) – dekorativna žbuka granulacija 1.5 i 2.0, upotrebljava se za dekorativnu zaštitu fasadnih površina. Za ugrađenu žbuku je karakteristična ravnomjerno zrnata površina.

 • Potrošnja: 2,5 kg/m2 pri granulaciji 1.5 ; 3,0 kg/m2 pri granulaciji 2.0
 • Pakiranje: Kanta 25 kg
 
 

JUBIZOL Acryl finish S – Akrilna dekorativna zaglađena žbuka granulacije 1.5, 2.0 i 2.5 mm. Upotrebljava se za dekorativnu zaštitu fasadnih površina. Za ugrađenu žbuku je karakteristična ravnomjerno zrnata površina.

 • Potrošnja: 2,5 kg/m2 pri granulaciji 1.5 / 3,0 kg/m2 pri granulaciji 2.0 / 5,0kg/m2 pri granulaciji 2.5
 • Pakiranje: Kanta 25 kg
 
 VC 40 vapneno cementna podložna žbuka
 

JUBIZOL Silicone finish S – silikonska dekorativna zaglađena žbuka granulacije 1.5 i 2.0 namijenjena je dekorativnoj zaštiti fasadnih površina. Za nanesenu žbuku je značajna jednakomjerna zrnata površina.

 • Potrošnja: 2,4 kg/m2 pri granulaciji 1.5 / 3,0 kg/m2 pri granulaciji 2.0
 • Pakiranje: Kanta 25 kg
 
 VC 40 vapneno cementna podložna žbuka
 

JUBIZOL Silicate finish S – dekorativna silikatna zaglađena žbuka granulacije 1.5, 2.0 mm, upotrebljava se za dekorativnu zaštitu fasadnih i unutarnjih zidnih površina. Za ugrađenu žbuku je karakteristična ravnomjerno zrnata površina.

 • Potrošnja: 3 kg/m2 pri granulaciji 1.5 / 3,5 kg/m2 pri granulaciji 2.0
 • Pakiranje: Kanta 25 kg
 
 VC 40 vapneno cementna podložna žbuka
 

JUBIZOL Kulirplast 1.8 premium – dekorativna žbuka izrađena od obojanog mramornog granulata, obojana uz pomoć inovativne tehnologije bojanja UV postojnim pigmentima.

 • Potrošnja: 4,0 kg/m2
 • Pakiranje: Kanta 25 kg
 
 VC 40 vapneno cementna podložna žbuka
 

Mineralna zaglađena žbuka – granulacije 1.5, upotrebljava se za dekorativnu zaštitu fasadnih i unutarnjih zidnih površina. Za ugrađenu žbuku je karakteristična ravnomjerno zrnata površina.

 • Potrošnja: 2,6 kg/m2
 • Pakiranje: Vreća 20 kg
 
 VC 40 vapneno cementna podložna žbuka
 

Mineralna zaribana žbuka – granulacije 2.0, upotrebljava se za dekorativnu zaštitu fasadnih i unutarnjih zidnih površina. Za ugrađenu žbuku je karakteristična razbrazdana površina slična hrastovoj kori.

 • Potrošnja: 2,6 kg/m2
 • Pakiranje: Vreća 20 kg
 
 VC 40 vapneno cementna podložna žbuka
 

2. UNUTARNJE BOJE I DEKORATIVNA OBRADA

JUPOL Classic – upotrebljava se za dekorativnu zaštitu zidova i stropova u stambenim i poslovnim zgradama.

 • Potrošnja: 150 – 190 ml/m2 pri dvoslojnom nanosu
 • Pakiranje: Kanta 2.00 l, 5.00 l, 10.00 l, 12.50 l, 15.00 l
 
 

JUPOL Gold – je visokopokrivna, periva i za okoliš neškodiva boja. Upotrebljava se za dekorativnu zaštitu jače opterećenih unutarnjih zidova i stropova, gdje se zahtjeva i estetski izgled obojene površine.

 • Potrošnja: 125 – 190 ml/m2 za dvoslojni nanos
 • Pakiranje: Kanta 0.75 l, 2.00 l, 5.00 l, 10.00 l, 15.00 l
 
 

JUB MARKpro Poludisperzija – unutarnja disperzijska boja na osnovi vodene disperzije polimera, dodataka, punila i pigmenata.

 • Potrošnja: 0,3 – 0,4 kg/m2
 • Pakiranje: 3kg, 8kg, 25kg
 
 

JUPOL Latex matt – je za okoliš neškodljiva visoko periva boja koja je namijenjena dekorativnoj zaštiti zidova i drugih površina u školama, vrtićima, bolnicama, hotelima, domovima za umirovljenike i drugim javnim, pa i obrtničkim i industrijskim objektima.

 • Potrošnja: 150 – 190 ml/m2 za dvoslojni nanos
 • Pakiranje: Kanta 2.00 l, 5.00 l, 15.00 l
 
 

JUPOL Denikol – unutarnji premaz sa specijalnim karakteristikama za izolaciju mrlja, izrađen na osnovi gašenog vapna i specijalnih dodataka.

 • Potrošnja: 150 – 400 ml/m2 za dvoslojni nanos
 • Pakiranje: Kanta 5.00 l
 
 

AKRIL Emulzija – temeljni premaz prije bojanja disperzijskim bojama i prije nanošenja mineralnih i akrilnih žbuka, te kao vezni most pri spajanju starog i novog betona.

 • Potrošnja: 90 – 100 g/m2 (podatak za nerazrijeđen premaz i normalno upojne fino hrapave površine)
 • Pakiranje: Kanta 1.00 kg, 5.00 kg, 18.00 kg
 
 

JUBOLIN Classic – je disperzijska tankoslojna masa za fino izravnavanje i zaglađivanje unutarnjih zidnih i stropnih površina. Primjerena je za zapunjavanje manjih udubina, pukotina, rupa, reški.

 • Potrošnja: 1,5 – 2,0 kg/m2 za dvoslojni nanos
 • Pakiranje: Kanta 1.00 kg, 3.00 kg, 8.00 kg, 25.00 kg
 
 

DIPI Koncentrat – je sredstvo za nijansiranje različitih unutarnjih disperzijskih zidnih boja. Moguće je postizanje intenzivnijih nijansi u odnosu na DIPI Super color.

 • Potrošnja: Pri nijansiranju bijeloj boji možemo dodati najviše 2 tube po 100 ml na 10 L boje
 • Pakiranje: Tuba 100 ml
 
 

DIPI Super color – je tekući pigment za nijansiranje unutarnjih boja do pastelnih nijansi, ne upotrebljava se za nijansiranje silikatnih, silikonskih i vapnenih boja ili kao samostalan premaz.

 • Potrošnja: Prema potrebi
 • Pakiranje: Bočica 100 ml
 
 

3. ZAŠTITA ZA DRVO I METAL

JUBIN Lasur – je proziran premaz za drvo primjeren je za dekorativnu zaštitu elemenata drvenih konstrukcija i drugih drvenih površina unutar i izvan građevinskih objekata.

 • Potrošnja: 60 – 80 ml/m2 (za jednoslojni nanos) / 140 ml/m2 (za dvoslojni nanos)
 • Pakiranje: Kantica 0.65 l, 2,25 l
 
 

JUBIN Lasur classic – je tankoslojni lazurni premaz namijenjen zaštiti drva, pri čemu tekstura ostaje vidljiva.

 • Potrošnja: 100 ml/m2 (za dvoslojni nanos)
 • Pakiranje: Kantica 0.75 l, 2,50 l
 
 

JUBIN Decor Universal – je pokrivna boja za drvo i metal, primjerena je za dekorativnu zaštitu unutarnjih i vanjskih drvenih površina. Boja se može upotrijebiti i za zaštitu metala u neopterećenim unutarnjim prostorima.

 • Potrošnja: 60 do 80 ml/m2 za jednoslojni nanos / 140 ml/m2 za dvoslojni nanos.
 • Pakiranje: Kantica 0.65 l, 2.25 l
 
 

JUBIN Email Universal – osigurava dugotrajnu zaštitu i dekoraciju vanjskih i unutarnjih, metalnih i drvenih površina.

 • Potrošnja: 8-10 m2 /L za jednoslojni nanos
 • Pakiranje: Kantica 0,75 l
 
 

 

Tvrtka Samoborka d.d. osnovana je davne 1906.godine. Kroz više od 100 godina postojanja razvila se u tržišnog lidera u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda kao i proizvoda za hidroizolaciju i sanaciju.

 1. ŽBUKE
 2. ZAVRŠNO DEKORATIVNE ŽBUKE
 3. ZIDNE IZRAVNAVAJUĆE MASE
 4. IMPREGNACIJE
 5. PODOVI
 6. KERAMIČARSKI RADOVI
 7. MORTOVI ZA ZIDANJE

ŽBUKE

Cementni špric 2 – vezivni sloj između zida od opeke, poroopeke, porobetona i podložne žbuke; strojno i ručno nanošenje u vanjskim i unutarnjim prostorima.

 • Pakiranje: 30 kg vreća
 
 

Gips vapnena položna žbuka GV 10 – za strojno i ručno žbukanje unutarnjih zidova i stropova; gletana ili filcana tekstura.

 • Pakiranje: 40 kg vreća
 
 

VC 40 vapneno cementna podložna žbuka – za strojno i ručno žbukanje unutarnjih zidova i stropova; filcana tekstura.

 • Pakiranje: 40 kg vreća
 VC 40 vapneno cementna podložna žbuka
 
 

VC 50 – vapneno cementna podložna žbuka – za strojno i ručno žbukanje zidova i stropova u vanjskim i unutarnjim prostorima; filcana tekstura.

 • Pakiranje: 40 kg vreća

VC 50 - vapneno cementna podložna žbuka
 

VC 60 vapneno cementno gruba podložna žbuka – za strojno i ručno žbukanje zidova i stropova u vanjskim i unutarnjim prostorima.

 • Pakiranje: 40 kg vreća
 
 VC 60 vapneno cementno gruba podložna žbuka

Fina žbuka F-900 cementno vapnena fina žbuka – za fino zaribavanje podložnih žbuka u unutarnjim i vanjskim prostorima; sanacijski radovi u sustavu sa sanacijskim žbukama.

 • Pakiranje: 35 kg vreća
 
 Fina žbuka F-900 cementno vapnena fina žbuka

ZAVRŠNO DEKORATIVNE ŽBUKE

Mineralkvarc grund obojeni –  univerzalni obojeni temeljni premaz, koristi se za impregnaciju i hrapavljenje podloga prije nanošenja obojenih mineralnih, akrilnih, silikatnih i silikonskih završnih žbuka.

 • Pakiranje: 3L kantica, 7L kantica, 15L kanta
 
 

Terakril Z – akrilna završno dekorativna žbuka zaribane teksture. Završna zaštitno dekorativna obrada vanjskih i unutarnjih zidova zaribane (rižaste, zrnate) teksture.

 • Granulacija: 1,5/2,0/3,0 mm
 • Pakiranje: 5 kg kanta, 25 kg kanta
 
Terakril Z
 

Silikatna žbuka Z – silikatna završno dekorativna žbuka zaribane teksture. Završna zaštitno-dekorativna obrada unutarnjih i vanjskih zidova zaribane (rižaste, zrnate) teksture.

 • Granulacija: 1,5/2,0/3,0 mm
 • Pakiranje: 25 kg kanta
 

SEP Z 2 mineralna žbuka fine zaribane teksture. Završna zaštitno dekorativna obrada vanjskih i unutarnjih zidova, fine zaribane (rižaste) teksture.

 • Pakiranje: 25 kg vreća
SEP Z 2 mineralna žbuka
Za provjeru mogućih tonova završno dekorativnih žbuka, molimo Vas da nas kontaktirate putem kontaktnog obrasca ili telefona.

ZIDNE IZRAVNAVAJUĆE MASE

Betonfiks – gips vapnena masa za izravnavanje i gletanje betonskih i ostalih unutarnjih zidova i stropova u debljini do 20 mm. Pogodna za restauratorske i sanacijske radove.

 • Pakiranje: 5 kg vreća, 25 kg vreća
 
Betonfiks - gips vapnena masa
 

Teranil – vapnena masa za gletanje unutarnjih zidova i stropova; za sanacijske radove; izvedba reljefnih struktura.

 • Pakiranje: 2 kg vreća, 5 kg vreća, 8 kg vreća, 25 kg vreća
 
Teranil - vapnena masa za gletanje unutarnjih zidova
 

Teranil MAX – gotova disperzijska masa za fino gletanje unutarnjih zidova i stropova; popunjavanje manjih šupljina, pukotina, ogrebotina i rupica u podlogama; izvedba reljefnih struktura.

 • Pakiranje: 1,5 kg kantica, 6 kg kanta, 25 kg kanta
Teranil MAX
 

Teranil Ekstra – cementno vapnena masa za gletanje vanjskih i unutarnjih zidova i stropova; pogodna za sanacijske radove; moguća završna obrada u reljefnoj teksturi.

 • Pakiranje: 2 kg vreća, 5 kg vreća, 8 kg vreća, 25 kg vreća
Teranil Ekstra
 

IMPREGNACIJE

Univerzalkoncentrat grund – univerzalni temeljni premaz za impregnaciju mineralnih, jako upojnih i poroznih podloga, ujednačavanje upojnosti i poboljšanje prionjivosti.

 • Pakiranje: 0,75L kantica, 5L kanta, 15L kanta
 
Univerzalkoncentrat grund
 

PODOVI

Cementni estrih 20 – suhi mort za izrada vezanog ili plivajućeg estriha (glazura) u unutarnjim i vanjskim prostorima; izrada ravnih krovova, terasa, balkona i estriha u prostorijama izloženih vlazi te iznad podnog grijanja.

 • Pakiranje: 25 kg vreća
 
Cementni estrih 20
 

Teraneks Unilevel – samonivelirajuća podna masa za izravnavanje većih neravnina betonskih podloga i cementnih estriha u debljini 5-20 mm; za vanjske i unutarnje radove; otporan na organska otapala i opterećenja pa se upotrebljava i kao završni sloj u garaži, podrumu, skladištu i sl.

 • Pakiranje: 25 kg vreća
 
Teraneks Unilevel
 

Suhi Beton 20 – izrada betonskih elemenata, popravci betona, popunjavanje temelja, betonskih ograda, popunjavanje reški između opločnika i rubnjaka,učvršćivanje rubnjaka, izrada betonskih podloga za cijevi, podnožja, dna šahtova i kineta, manjih temelja, ljepljenje prirodnog kamena, betoniranje ploča kod pregrađivanja i dograđivanja; izrada vezanih i plivajućih estriha; za neopterećene površine na ulazu u kuću, pješačke staze, staze u parkovima i sl.

 • Pakiranje: 25 kg vreća, Granulacija: 0-4 mm/0-8 mm
Suhi Beton 20
 

KERAMIČARSKI RADOVI

Teratekt G – unutarnje ljepilo za keramiku C1T. Normalno, protuklizno ljepilo na osnovi cementa za unutarnje lijepljenje upojne zidne i podne keramike u stambenim prostorima, sanitarnim čvorovima i sl.

 • Pakiranje: 2 kg vreća, 5 kg vreća, 25 kg vreća
 
Teratekt G
 

Teratekt F – fleksibilno ljepilo za keramiku C2TE. Poboljšano, protuklizno ljepilo s produženim otvorenim vremenom na osnovi cementa; za unutarnje i vanjsko lijepljenje zidne i podne keramike, za kamene i neupojne pločice upojnosti do 0,5% i gres pločice; za lijepljenje pločice na pločicu; za sanacijske radove; u industrijskim prostorima, na terasama, balkonima i sl.

 • Pakiranje: 5 kg vreća, 25 kg vreća
 
Teratekt F
 

Terafil Fleks – ekstra fleksibilna masa za fugiranje s dodatkom fungicida. Poboljšana fleksibilna masa za ispunu fuga širine do 10 mm na osnovi cementa; za unutarnje i vanjsko fugiranje zidnih i podnih obloga (keramička pločica, gres pločica, klinkera, kamena, mramora, granita, betonskih i teraco ploča); za ispunu fuga iznad podnog grijanja; u industrijskim prostorima, na terasama, balkonima, u prostorima izloženim vodi i temperaturnim promjenama.

*TERAFIL FLEKS (20kg) proizvodi se isključivo prema narudžbi.

– Pakiranje: 2 kg kanta, 5 kg kanta, 20 kg vreća

Terafil Fleks
 

MORTOVI ZA ZIDANJE

Mort za zidanje M5 – projektirani mort za zidanje opće namjene (G)

 • Pakiranje: 30 kg vreća
 
 Mort za zidanje M5

 

Termo – line d.o.o. se pojavljuje na tržištu kao zaštićeno ime, a obuhvaća široki proizvodni program, od proizvodnje materijala koji se upotrebljavaju u graditeljstvu, do proizvodnje PVC stolarije i ALU bravarije. Termo-line d.o.o. je tvrtka koja nastoji predstavljati standard, te biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja.

 1. ZAVRŠNI SLOJEVI
 2. FASADNE BOJE
 3. FASADNA LJEPILA

Termo Line fasadni sustav uključuje:

Naziv materijala: Potrošnja po m2:
Termo-Line stiropor EPS F 100 mm 1 m2
Termo-Line STIROFIX prima za lijepljenje 25/1 5,5 kg
Termo-Line STIROFIX extra za gletanje 25/1 3,5 kg
PAP PRO Mrežica atestirana 160gr. 1,1 m2
Termo-Line SINTON grund – bijeli 25/1 0,2 kg
Termo-Line SINTON acryl žbuka 1,5mm – bijela 2,5 kg
PVC kutnik sa mrežicom 10x15x250 cm/kom 0,3 m
ALU Cokl profil 10×200 cm/kom  0,15 m

 

1. ZAVRŠNI SLOJEVI

Acryl žbuka – tankoslojna akrilna dekorativna žbuka u pastoznom stanju, velike čvrstoče izuzetne obradivosti i vodoodbojnosti. Podloga mora biti čvrsta, ravna i čista impregnirana prethodno SINTONgrundom. Potrošnja:
2,0 – 3,3 kg/m2 ovisno o granulaciji i strukturi.

 • Granulacija: /1,5/2,0 mm, Pakiranje: 25 kg kanta
 
 

Sinplast kulir – akrilni tankoslojni završni kulir izrađen od višebojnog dekorativnog kamena. Koristi se za dekorativnu zaštitu fasadnih i unutarnjih zidnih površina. SINPLAST je vodootporan, paropropusan, mehanički otporan i postojan na vremenske utjecaje.

 • Potrošnja: 5-7 kg/m2
 • Pakiranje: 25 kg kanta
 
 

Sinton grund – temeljni premaz na akrilnoj osnovi za sve vrste podloga prije ugradnje tankoslojnih dekorativnih žbuka, za fasadne i unutrašnje površine.

 • Potrošnja:ovisno o vrsti i upojnosti podloge: 0,250-0,350 kg/m2
 • Pakiranje: 8 i 25 kg
 
 
 

2. FASADNE BOJE

Fasacryl boja – visokokvalitetna fasadna boja na bazi akrilnih smola, odlične pokrivne moći i vodoodbojnosti za zaštitu i dekoraciju novih te renoviranje starih fasadnih površina.

 • Potrosnja: 0,200-0,300 kg/m2
 • Pakiranje: 1,8 i 25 kg
 
 

3. FASADNA LJEPILA

Stirofix prima – praškasto ljepilo na cementnoj bazi za lijepljenje termoizolacijskih ploča od stiropora, stirodura i kamene vune na podloge od betona, opeke, gipsa, žbuke.

 • Potrošnja: 5-8 kg/m
 • Pakiranje: 25 kg
 
 

Stirofix extra – praškasto ljepilo na cementnoj bazi za lijepljenje termoizolacijskih ploča od stiropora, stirodura i kamene vune na podloge od betona, opeke, gipsa, žbuke.

 • Potrošnja: 5-8 kg/m
 • Pakiranje: 25 kg
 
 

 

TIPLE ZA FASADU

 LMX – PVC TIPLE ZA FASADE S METALNIM TRNOM
 

Više o proizvodu

 
LTX – PVC TIPLE ZA FASADE S PLASTIČNIM TRNOM

Više o proizvodu

 
 
 

 

Cokl profil fasadni

 • Duljina: 200 cm, Širine: 3/4/5/6/7/8/10/12/14/15 cm
 • Duljina: 250 cm, Širine: 5/8/10/12/14/16/18/20 cm
 
Cokl profil fasadni
 

Kutnik za žbuku unutarnji – uporaba ovoga kutnika olakšava točnu i ravnu izvedbu kutova, a tako obrađeni brid se teže oštećuje od onoga koji je klasično obrađen, pocinčani sloj sprečava koroziju

 • Dimenzije: 34×34 mm, Duljina: 2500/2600/2750/3000 mm

Kutnik za žbuku vanjski

 • Dimenzije: 50×50 mm, Duljina: 2500mm
 
Kutnik za žbuku unutarnji
 

Okapni PVC profil s mrežicom – plastični profil s ugrađenom mrežicom za točni i stabilni završni sloj s okapnicom.

 • Duljina: 2,0/2,5 m
 
Kutnik za žbuku vanjski
 

ALU Profil s mrežicom

 • Duljina mrežice: 10×10 cm, Duljina: 250 cm
 • Duljina mrežice: 10×15 cm, Duljina: 250 cm

 
 

PVC Profil s mrežicom

 • Duljina mrežice: 10×15 cm, Duljina: 250 cm
 
 

 

Granični profil za špalete s mrežicom

 • Širina: 6 mm, Duljina: 2400 mm
 • Širina: 9 mm, Duljina: 2400 mm
 
 

Profil za žbuku – bad šina

 • Dimenzije: 6×21 mm, Duljina: 2600 mm
 • Dimenzije: 10×24 mm, Duljina: 2600 mm
 
 

Widra profil za žbuku

 • APK – 61x61x2950 mm s PVC rubom
 • APS – 61x61x2950 mm
 • APB – 61x61x2950 mm – savitljivi
 • APBK – 61x61x2950 mm – savitljivi
 
 

Dilatacioni profil s mrežicom (E,V)

 • Duljina: 2,5 m