SUHA GRADNJA

Suha gradnja je termin koji se koristi za metodu izgradnje interijera, čija je osnovna svrha korištenje industrijski pripremljenih sustava izgradnje. Danas je taj termin postao sinonim za brzu, sigurnu, kvalitetnu i ekonomski povoljnu metodu gradnje, bilo da se radi o profesionalnim izvođačima ili „uradi sam“ potrošačima. Kao što je već poznato, naša tvrtka je centar suhe gradnje, stoga ćete u našem asortimanu pronaći gipskartonske ploče, profile, mase za gletanje i izravnavanje, vijke, tiple , te ostali potreban asortiman za suhu gradnju. Naš cilj i zadatak je pružiti kupcima kvalitetnu i pouzdanu uslugu, stoga već dugi niz godina surađujemo sa vodećim proizvođačima suhe gradnje kao što su Knauf i Saint-Gobain Rigips.

VIŠE

TERMOIZOLACIJA

je toplinska zaštita unutrašnjosti prostora građevine, kako bi se spriječio gubitak topline u zimskome razdoblju i smanjilo prekomjerno zagrijavanje ljeti. Mi Vam nudimo mnogo vrsta termoizolacijskih materijala za ugradnju iznutra ili izvana, poput kamene i staklene vune, ekspandiranog (EPS/stiropor) i ekstrudiranog (XPS) polistirena, pjenastih termoizolacija, PIR-a, PUR-a… i sve to od vrhunskih proizvođača.

VIŠE

HIDROIZOLACIJA

Hidroizolacija je tehnički postupak zaštite objekata od vode ili vlage. Vrlo je bitno odabrati odgovarajući kvalitetan materijal, te ga pravilno ugraditi, pošto je kasnija eventualna sanacija vrlo skupa, složena i često uspije tek iz više pokušaja. Mi se ponosimo činjenicom da smo zastupnici nekih od globalno najcjenjenijih i najkvalitetnijih proizvođača hidroizolacionih materijala.

VIŠE

FASADE

Današnjica u građevinarstvu zahtjeva vrlo visoke standarde, zahtjeve u vidu kvalitete, izgleda, zaštite okoliša i ekonomičnosti, kako same cijene koštanja materijala tako i rezultata energetske učinkovitosti, te samim time i ušteda kod potrošnje energenata za zagrijavanje ili rashlađivanje stambenih objekata. Stoga se naša tvrtka okrenula prema najeminentnijim proizvođačima fasadnih sustava i ostvarila suradnju s proizvođačima kao što su Weber, Caparol, Röfix, Knauf, Jub i Samoborka.

VIŠE

KROVNA OPREMA

PAP PRO krovna oprema, a pritom mislimo na paropropusne vodonepropusne krovne folije, okapnice, opšave, kopče, trake, uvale te proizvode za sljeme krova. Proizvedeni su uz uporabu najnovijih i najsuvremenijih tehničkih postignuća i rješenja, temeljenih na dugogodišnjem iskustvu naših dobavljača krovne opreme , što našim kupcima pruža niz prednosti u vidu kvalitete, cijene i usluge. Kao što već znate, naša podrška i logistika distributerima, izvođačima i investitorima je neupitna i svima stojimo u potpunosti na raspolaganju za sve eventualne upite, nejasnoće, probleme, tehnička pitanja i slično.

VIŠE

GUME, PLASTIKE I DRUGI MATERIJALI(KALUPI)

Smooth on pomaže ljudima poput Vas otkriti mogućnosti raznih materijala. Smooth-on gume, plastike, pjene i drugi materijali koriste se diljem svijeta da bi se ideje pretvorile u 3-dimenzionalnu stvarnost. Naše educirano osoblje može Vam pomoći u izboru idealnog proizvoda, te pružiti tehnićku podršku u realiziranju Vaših projekata.

VIŠE