Royal adhesives & Sealants je vodeći globalni proizvođač ljepila, brtvila i polimernih premaza visoke učinkovitosti. Ovi proizvodi visoke performanse koriste se u različitim vrstama industrija, te hidroizolacije predstavljaju samo dio te primjene. Tvrtka radi zajedno sa svojim kupcima kako bi osiguralo najbolju kvalitetu svojih proizvoda i što bolju primjenu istih. Danas tvrtka Royal ostaje predana inovacijama koje je s više od sto zaposlenih kemičara i inženjera već razvila rješena za najzahtjevnije krovopokrivanje i hidroizolacije.

ETERNABOND

Trake Eternabond predstvaljaju visoko kvalitetnu liniju traka koje služe za brtvljene površina i popravak oštećenja na krovovima. Širok asortiman traka omogućuje rješenje za velik broj različitih problema. Više o trakama Eternabond možete pronaći u katalogu.

KATALOG

MILLENIUM LOCKIN POCKET
Patentirani sustav za brtvljene prodora. Sustav se sastoji od tvornički izrađenog okvira, jednokompnentne poliuretanske mase i mase za brtvljene. Detaljan opis postupka nanošenja možete pronaći u katalogu.

KATALOG

MILLENIUM DVOKOMPONENTNA BUBREĆA LJEPILA ZA IZOLACIJE
Serija visoko kvalitetnih ljepila za lijepljenje toplinske i hidro izolacije. Sve prednosti i način primjene navedenih ljepila možete pronaći u katalogu.

KATALOG